Info

Toteutan toivekappaleet mahdollisuuksien rajoissa. Jos esityksen kesto on muutaman kappaleen verran, toivekappaleet ovat etusijalla!

Hintaan vaikuttaa sijainti, esiintymisen kesto, kokoonpanon suuruus sekä muut erityistoiveet. Hinta-arviona 3-4 kappaleen musiikkiesitys  250e (+ matkakulut kilometrikorvauksen mukaan) ja 2 x 45min esiintyminen 400e (+ matkakulut). Lopullisen tarjouksen hintaan sisältyy matkakulut/kuljetukset, äänentoisto, lavavalot ja itse esiintyminen.

Tulen usein paikan päälle sovitusti noin 45min ennen keikan alkua. Roudaamiseen ja keikkavalmiuteen riittää 30min. Hoidan esiintymislavan keikkakuntoon ilman suurempaa meteliä ja herättämättä ylimääräistä huomiota juhlakansalta.

Peruutusehdot:

Jos peruutus tehdään 15-34 vrk ennen esiintymispäivää, veloitetaan 50 % keikan hinnasta. Jos sovittu keikka peruutetaan 0-14 vrk ennen esiintymispäivää, veloitetaan 100% keikan hinnasta. Tilanteessa jossa esiintyjä myöhästyy itsestään riippumattomista syistä tai force majeure-syistä (myös covid-19), ei synny korvausvelvollista.